TUDNIVALÓK

A JEDE EGY RENDSZER.

A kereskedelemben általában a vevő és eladó kapcsolata az áru átadása után véget ér. A JEDE rendszere egészen más. Önnek csak hátra kell dőlnie a székben, és egy finom JEDE ital elfogyasztása közben megvárnia, amíg a granulátumokat, poharakat, kanalakat munkatársaink házhoz szállítják, a gépeket szükség esetén karbantartják. Ennél kényelmesebb megoldást biztosan nem fog találni.

Vásárlás
Ha Ön csak néhány embert kíván a JEDE gépből kiszolgálni a legcélszerűbb megvásárolnia a gépet.

Hívjon fel minket és mi egy az Ön által meghatározott időpontban felkeressük. Bemutatjuk a gépet, és végigkóstolva termékeinket eldöntheti, milyen italféleségekkel kívánja azt használni. A vásárlást követően - ha elfogytak az italok vagy az egyéb tartozékok - Ön telefonon, faxon vagy az Interneten megrendelheti a termékeket, melyekre szüksége van, és mi azokat rövid időn belül házhoz szállítjuk

Gépeink
Bérlet
Nagyobb forgalom esetén véleményünk szerint nem érdemes a gépeket megvásárolnia.

Sokkal célszerűbb bérelnie azokat. Ha ugyanis havonta egy elvárt mennyiségű italpatront vásárol tőlünk, úgy a gépért nem kell bérleti díjat fizetnie. Természetesen ezekhez a bérelt gépekhez is házhoz szállítjuk a granulátumokat és más tartozékokat.

A bérleti szerződés letölthető és tanulmányozható:

JM-40 és Xpressz készülékekhez
Érmevizsgálós készülékekhez
Full service
Azoknál a vállalatoknál, ahol a dolgozók létszáma eléri a 100 főt és a cég finanszírozza munkatársai italfogyasztását, ez a megoldás a legmegfelelőbb.

Nincs bérleti díj, nincs szolgáltatási díj, nincs semmilyen díj. Csak az igényeknek megfelelő számban kihelyezett italautomaták, az ingyenes házhozszállítás és a folyamatos ingyenes karbantartás.

Megrendelés
             
Menü:   Partnereink:   www.jede.hu | 2012 | Minden jog fenntartva
Gépek
www.store.hu  
Hívjon minket:
Italok
www.3dea.hu  
(1)­ 211 3440
Tudnivalók          
Kapcsolat