GÉPEK

Öt különböző, elsősorban irodai felhasználásra kifejlesztett gépet kínál a JEDE, melyek mindegyikére jellemző a magas technikai színvonal, a megbízhatóság és a vonzó külső.
A CAFÉ JEDE és az XTRA elsősorban kávék, cappuccinók és csokoládék készítésére alkalmas, érmevizsgálóval rendelkező készülék, míg a JEDE 40 pénzvizsgáló nélküli berendezés, melynek kínálata az előzőek mellett kibővül a levesekkel is.

Jede 40
Ez a kisméretű kompakt berendezés tökéletes megoldást nyújt a kisebb irodák, műhelyek, büfék italkiszolgálási igényeinek kielégítésére. Minden olyan helyen jól használható, ahol 10-20 fő igényes kiszolgálása a feladat. Hihetetlenül gyors, praktikus, higiénikus és kényelmes. Működése során először a granulátumot kell a pohárba adagolni, majd forró vizet engedni hozzá és az ital máris kész.
Magasság: 490 mm
Szélesség: 410 mm
Mélység: 260 mm
Teljesítmény: 850 W
Feszültség: 230/240 V
JedeXpress
Az Xpress a legkisebb italautomata, főként 2-10 fős munkhelyeknek ajánljuk, legnagyobb előnye, többek között, gyorsasága egyszerűsége stílusos, és egyedi dizájnja, valamint formája melynek köszönhetően bárhol elérhető. Hat literes víztartállyal és négy tárolóval láttak el, melybe Ön ízlése szerint választhat patront, vagyis készíthet kávét, espresso-t, kávé különlegességeket, csokoládét, levest, vagy teát.
Magasság: 490 mm
Szélesség: 300 mm
Mélység: 320 mm
Teljesítmény: 1400 W
Feszültség: 230/240 V
Café Jede
A Café Jede tökéletes megoldás a közepesen nagy irodákba. Ha egy kicsi, de mindentudó nagy teljesítményű italautomatát keres, és azt is szeretné, hogy az ráadásul mutatós is legyen, akkor ez az Ön gépe. Csokoládék, kávék, cappuccinók széles választékát nyújtja, pénzvizsgálóval vagy ingyenes kiszolgálással.
Magasság: 730 mm
Szélesség: 470 mm
Mélység: 400 mm
Teljesítmény: 2300 W
Feszültség: 230/240 V
Jede Xtra
Ezt a gépet olyan helyekre ajánljuk, ahol legalább 30-40 ember dolgozik vagy a látogatók száma éri el naponta ezt a számot. A gép az összes magyar pénzérmét elfogadja, s 20 különböző módon elkészített kávé, tea, csokoládé és cappuccino kiszolgálására alkalmas. Víztartályos változata bárhová könnyen telepíthető és bármikor egy megfelelőbb helyre áthelyezhető. Vízvezeték hálózatra kötve folyamatosan működtethető. Mindkét változat beállítható ingyenes vagy zsetonos üzemmódra is. A készülék nem ad poharat, a dolgozók a saját csészéjükből fogyaszthatják el az italt.
Magasság: 520 mm
Szélesség: 400 mm
Mélység: 430 mm
Teljesítmény: 2100 W
Feszültség: 230/240 V
Lynx
A jelenleg kapható talán legkorszerűbb italautomata, nem csupán a víz hossz, cukor és tej mennyisége állítható, hanem, az egyes italok előállításához szükséges alapanyagok mennyisége is. Az összes állítási lehetőség kihasználásával akár 50 különböző ital készíthető vele Ezt jelenleg egyetlen más készülék sem tudja. Vízhálózatra köthető, és tartályos változatban, igény szerint pénzvizsgálóval felszerelve kerül forgalomba.
Magasság: 665 mm
Szélesség: 350 mm
Mélység: 460 mm
Teljesítmény: 2000 W
Feszültség: 230/240 V
Quattro
Egy egyszerűen kezelhető, szinte tökélete irodai kávégép. A 4 patron behelyezése után 5 különböző termék és forró víz előállítására képes. Nagy teljesítményű keverőmotorok gondoskodnak arról, hogy a legjobb minőségű italok kerüljön az Ön poharába. Minden készülék két funkciós, vízhálózatról és tartályról egyaránt üzemeltethető. A készülékhez nem rendelhető pénzvizsgáló.
Magasság: 640 mm
Szélesség: 314 mm
Mélység: 450 mm
Teljesítmény: 2000 W
Feszültség: 230/240 V
             
Menü:   Partnereink:   www.jede.hu | 2012 | Minden jog fenntartva
Gépek
www.store.hu  
Hívjon minket:
Italok
www.3dea.hu  
(1)­ 211 3440
Tudnivalók          
Kapcsolat